Content marketing podcast – den eneste liste du behøver

Er du kommet med på podcastbølgen? Mangler du faglig inspiration til, hvad du kan komme i ørerne? Så er her en kurateret content marketing podcast liste. Her finder du anbefalelsesværdige podcasts på både dansk og engelsk.
Find inspiration til det næste content marketing podcast

Har du heller ikke tid til at læse en masse artikler? Mange finder faglig inspiration i podcasts – og nu hvor du læser med her kunne det være en content marketing podcast.

Podcasts bliver stadig mere populære – også i Danmark. 15% af danskerne lytter i 2017 til podcasts ugentligt, hvilket er tæt på en fordobling på 2 år. Udbudssiden har samme fart – på iTunes findes der ved udgangen af 2018 over 2500 podcasts på dansk (kilde: podcaststats.dk).

I USA går de helt amok og har været på podcast-bølgen længe. Til Content Marketing World 2014 interviewede jeg Pamela Muldoon, der netop var hyret ind til at lede Content Marketing Institute’s satsning på netop podcasts. I dette interview fortæller hun om tendenserne og hvorfor tiden er inde til selv at bruge podcasts i content marketing.

En rullende liste med content marketing podcast favoritter

Men det var listen og faglig inspiration vi kom fra. Den får du lige her i en opdateret version, hvor nogen af de oprindelige er udgået og nye stjerneskud er kommet til. Personligt mangler jeg stadig mit ugentlige nyhedsfix fra Joe Pulizzi og Robert Rose i This Old Marketing. Men de lukkede ned for et år siden, så de må af listen.

Synes du der mangler et godt content marketing podcast på listen, er du mere end velkommen til at tilføje det. Eneste kriterie er, at en stor del af episoderne skal omhandle content marketing.

Du er også velkommen til at stemme på din favorit eller give en kommentar med på vejen. På den måde hjælper du andre – og sender credit retur til de personer, der står bag podcastet.

Jeg håber du finder god inspiration. Vi høres ved i 2019.

[listly id=”1B2k” layout=”full” per_page=”25″ show_list_headline=”false” show_item_search=”false” show_list_tools=”false” show_list_badges=”false” show_sharing=”false” show_item_relist=”false”]

Tak for input og god karma på LinkedIn og Twitter til Eric Ziengs, Josephine Alm, Stine Halmind, Kathrine L. Nielsen, Tina Thor Jørgensen, Bente Brandstrup, Henrik Hillestrøm og Charlotte Falsing!

Oprindeligt udgivet i juli 2016.