Content Marketing DK på fuld tid. Her er hvad du kan forvente

Der har været stille på bloggen i juli-varmen. Men det er hermed ændret. Content Marketing DK er fra og med i dag et fuldtidsprojekt og tilbyder en række forskellige konsulentydelser. Med risiko for at være ananas i egen juice, har jeg stillet mig selv 5 skarpe spørgsmål om, hvordan forretningen bliver, og hvilke ændringer du kommer til at opleve her på Content Marketing DK.

Inden du kommer mig i forkøbet: Jep, det er dårlig content marketing latin at tale om sig selv. Men her er et særtilfælde, som du måske finder relevant:

Jeg har sagt mit job op og vil fremover køre fuld tid på konsulenttjenester med udgangspunkt i content marketing.

content marketing butikken er åbenSiden marts 2011 har jeg drevet bloggen med faste indlæg ved siden af mit fuldtidsjob hos Trustpilot. I den periode er content marketing gået fra at være temmelig ukendt til i dag at nærme sig ”content marketing hype”. Jeg oplever en stor efterspørgsel og nysgerrighed på området, så timingen for at satse på egen forretning er perfekt.

Venner og kolleger har allerede stillet en del spørgsmål. Så her får du 5 af de skarpeste.

Hvad betyder det for contentmarketing.dk?

Du kan som hidtil forvente en ny artikel om ugen, krydret med relevante nyheder som jeg deler på Twitter, Facebook og Google+. Forhåbentligt får jeg mange spændende opgaver ind, som jeg kan dele erfaringer og resultater ud af her. For jeg har tænkt mig at tage min egen medicin og lave content marketing på contentmarketing.dk.

Hvad skal du leve af?

Jeg skal fungere som konsulent, og virksomheder kan hyre mig, hvis de vil have skubbet bag på deres marketing. Det kan være korte forløb, hvis virksomheden allerede har en velkørende marketingafdeling, som skal fokusere mere på indhold. Eller det kan være i længere forløb, hvis virksomheden har større projekter på vej såsom at sætte et nyt website op, få startet en proces for lead generering eller lancering på nye markeder.

Mit fokus ligger på B2B virksomheder. Foreløbig har jeg to kunder, som jeg glæder mig til at arbejde med den kommende tid.

Hvordan ser du markedet for content marketing i Danmark?

Særdeles lovende! Ellers turde jeg heller ikke tage springet.

Flere og flere indser at de gamle metoder for push-marketing er mindre effektive og at mere synlighed online er vejen frem. Med en økonomi i bedring, er timingen god til at omstille sin marketing for at høste resultater på lang sigt.

Hvorfor er du flyttet til Jylland?

Tidligere på måneden rykkede jeg fra Malmö til Børkop (nær Vejle). Livet i byen er fedt, men med to børn bliver prioriteterne anderledes. Så vi fandt en mindre by, som ligger nær ved det vi har brug for til dagligt. På business-siden er Trekantområdet kommet godt i gang, og stadig er der ikke mere end et par timer til København.

Findes der en dybere årsag med det hele?

Ja, en stræben efter, hvad der på rigsdansk hedder en optimal work-life balance. Jeg brænder for at udbrede idéen om, at virksomheder kan hjælpe deres kunder gennem nyttigt og relevant indhold og vil sammen med ambitiøse virksomheder knokle for at få det til at ske.

Samtidig vil jeg også kunne tage med knægten til fodbold en onsdag kl. 16 og bruge mere tid med dem, der betyder noget. Det får jeg muligheden for nu.

Ikke mere selvpromovering herfra. Nu handler det om relevant, resultatskabende indhold.

Hvis du synes min plan lyder fornuftig, vil jeg sætte stor pris på, at du fortæller om det i dit netværk – eksempelvis ved at like siden eller dele denne artikel.

Hvis du synes den er gal eller bare vil ønske held og lykke, er du velkommen til give feedback i kommentaren.

12 Comments

 • Henrik Andersen
  Posted 31. juli 2013 07:34 0Likes

  Det lyder spændende, og så i sydjylland. Held og lykke med solokarrieren Joakim. 🙂

 • Jens Bernsteen Høyer
  Posted 31. juli 2013 07:51 0Likes

  Tillykke med springet ud i tilværelsen som selvstændig Joakim! Det lyder spændende og giver god mening.

 • Bernt
  Posted 31. juli 2013 09:27 0Likes

  Superfedt Joakim. Der er brug for dig derude 🙂 så det skal nok blive godt.

 • Frank Hellerup Madsen
  Posted 31. juli 2013 09:29 0Likes

  Held og lykke med det. Der bør være kunder nok derude – også selvom “Content marketing” som udtryk endnu ikke er hvermandseje i DK.

 • Tina Woods
  Posted 31. juli 2013 11:33 0Likes

  Tillykke med din beslutning Joakim. Og velkommen til Jylland 🙂

 • Mathies Astrup
  Posted 31. juli 2013 19:38 0Likes

  Tillykke Joakim. Så er du jo kommet tilbage til rødderne. Held og lykke med din nye butik.

  Mvh Mathies

 • flem
  Posted 1. august 2013 08:52 0Likes

  Det lyder som en interessant ide, med content marketing konsulent projektet. Om DK er klar til at rykke på det område netop nu, —hmmmm, jeg har mine tvivl, fordi jeg ser ikke rigtig tegn på der er sket et nybrud i isen. Jeg har levet som skribent siden 2009, og har også promoveret over for B2B virksomheder , at de skal have lavet nogle webtekster og sætte øget fokus på content marketing generelt, MEN jeg synes ikke rigtig DK har taget ideen til sig for alvor endnu. Men jeg kan jo tage fejl..

 • Ingibjorg
  Posted 5. august 2013 09:40 0Likes

  Tillykke Joakim. Det lyder sgu rigtig spændende og jeg glæder mig til at følge med her på siden 🙂

 • Bertrand
  Posted 6. august 2013 08:13 0Likes

  Tillykke og held og lykke!!!

 • Joakim Ditlev
  Posted 7. august 2013 21:19 0Likes

  Tak for alle skulderklap. Det betyder meget!

 • Magnus Snoer
  Posted 8. august 2013 07:31 0Likes

  Fedt, Joakim!

  Mange gange held og lykke herfra – det skal nok blive en succes!

  Glæder mig til fortsat at følge med på bloggen.

 • Povl Sørensen
  Posted 17. oktober 2013 10:35 0Likes

  Hej Joakim

  Velkommen i det jyske, det kan kun blive godt fir dig.

Comments are closed.